Blog

Kaarten spreken tot de verbeelding en wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Deze blog gaat over product-updates, onze persoonlijke verhalen en inspiratie van kaartmakers.

Het zonnestelsel in kaart

Het zonnestelsel in kaart

Op kaarten en afbeeldingen ziet het zonnestelsel eruit als een compact groepje planeten. Maar zoals op veel kaarten: schijn bedriegt. Dat het zonnestelsel groot is, wisten we al. Hoe groot? Dat blijft moeilijk te bevatten.

6 mei 2022

Onze zoektocht naar focus | Podcast #004

Onze zoektocht naar focus | Podcast #004

In deze aflevering babbelen Tim en Aljan over de zoektocht naar focus van Studio Wolf Maps. Hoe we van een hele brede focus naar bijna een niche zijn gegaan. Dat is toch niet altijd even makkelijk.

19 april 2022

Meer artikelen

Nederland haarscherp van boven

Nederland haarscherp van boven

Elk voorjaar vliegt er een klein vliegtuigje over Nederland. Vanaf grote hoogte legt hij steden, dorpen en natuur vast op de gevoelige plaat. En dat levert fantastische beelden op. Vanaf nu ook beschikbaar in Studio Wolf Maps.

6 april 2022

Op zoek naar de eerste 10 klanten

Op zoek naar de eerste 10 klanten

Ons kleine landje kent ongelooflijk veel bijzondere plekken en gebieden. Hoe mooi zou het zijn als al deze gebieden een fantastische interactieve kaart zouden hebben? Kaarten voor iedereen bereikbaar. Dat kan met Studio Wolf Maps. We zijn op zoek naar de eerste 10 klanten die met ons aan de slag willen.

23 maart 2022

Grip met een ontwikkelvisie | Podcast #003

Grip met een ontwikkelvisie | Podcast #003

In deze aflevering praten we over de ontwikkelvisie van Studio Wolf Maps. Denk aan slimme en leesbare code, maar ook de strijd tussen pragmatisme en purisme.

29 november 2021

Beta-testers gezocht

Beta-testers gezocht

Ontsproten uit Ritzo ten Cates en Leonie Bais Lekkers uit de Buurt hebben we een product gemaakt waarmee je als persoon of organisatie zelf kaartjes kunt maken. We zoeker de eerste testgebruikers.

29 oktober 2021